Spremljajte nas na Facebook-u Pošljite nam povpraševanje na info@sm-sencila.com
Domov: SM Senčila za vsako okno Domov     Podjetje     Kontakt     Lokacija podjetja     Povpraševanje     

IZDELAVA IN MONTAŽA SENČIL PO MERI

SM SENČILA d.o.o.     Pod Grintovcem 2e, 1370 LOGATEC
 

Pokličite 01 754 3672
041 69 13 23
info@sm-sencila.com

Odpiralni čas za stranke:
pon – čet 8:00-17:00, pet 8:00-13:00

NOTRANJA SENčILA

ZUNANJA SENčILA

OBVESTILA

Plise zavese

Satovje

Rolo

Duo Rolo

Panelne zavese

Lamelne zavese

Notranje žaluzije

Lesene žaluzije

Leseni rolo

     

Domov    Notranja senčila    Skica izmer in montaža

Skica izmer in montaža

Plise senčila lahko montiramo v okvirček ob steklu ali na strop oz. steno. Beli, srebrni, temno rjavi, zlati ali antracit ALU profili so vpeti v jeklene nosilčke, ki jih namestimo v les, aluminij, PVC, zid ...

Montaža ob steklo 

Senčilo prekriva stekleno površino. Za ta sistem potrebujemo točne mere steklene površine. Upravljanje z ročko ali vrvico.

 
 

Montaža na okensko krilo

Senčilo je nameščeno na okensko krilo in prekriva robove steklene površine. Ta način montaže je posebej primeren za večdelne steklene površine (npr. križ). Potrebujemo mere senčila, ki sega čez rob steklene površine (pazi - kljuka). Upravljanje z ročko ali vrvico.

 

Montaža v okensko odprtino

Če prostor dopušča, lahko montiramo senčilo v okensko odprtino. Pri montaži te vrste moramo paziti, da senčilo ne ovira okna pri odpiranju. Ta način montaže je najbolj primeren za  fiksne okenske enote. Upoštevamo mere okenske odprtine. Upravljanje z vrvico.

Montaža nad okensko odprtino 

Senčilo prekriva okensko odprtino in prosto pada pred njo. Potrebujemo končne mere senčila, tako da senčilo sega nekaj centimetrov čez robove okenske odprtine. Upravljanje z vrvico. Pri večdelnih okenskih enotah upoštevamo razmak med posameznimi senčili.

Montažne komponente


 

Povezave

 

   Skica izmere in montaža

   Barvna paleta

   Navodila za pranje

   OBLIKE

,

Strešni sistemi

Sistema DF in PL sta primerna za nagnjena in horizontalno ležeča okna. Senčila so ojačana s plastificirano pletenico, ki preprečuje povešanje tkanine in omogoča, da plise vedno teče ob stekleni površini.

 

Vzdrževanje

Vse tkanine so antistatično impregnirane. To pomeni, da pranje ni potrebno, saj se prah in umazanija ne usedata na tkanino. Pa vendar je tudi to senčilo mogoče očistiti tako, da plise enostavno snamemo, ga potopimo v blago milnico, speremo in ga namestimo nazaj na okno. Senčilo posušimo v zloženem stanju. Ko je tkanina suha, razpremo.

 

Tkanine

Plisirana tkanina je sestavni del senčila. Poliesterni materiali imajo odlične karakteristike, kot so antistatičnost, visoka refleksija, izolacija, zaščita pred umazanijo in vlago, enostavno čiščenje. 

Polprosojne tkanine so primerne za zastiranje vseh vrst steklenih površin. Čez dan v prostor prepuščajo svetlobo, zvečer ščitijo pred pogledi z ulice. Na voljo je veliko barvnih odtenkov. Posebno atraktivni so vzorci vedno novih vzorčastih tkanin. Izolativne Perlmutt® tkanine so primerne za okna, ki so izpostavljena direktnemu žarčenju. Ravno tako polprosojne so po zunanji strani dodatno prevlečene z odbojnim slojem, ki zmanjšuje bleščanje in povečuje izolativnost. Zatemnitvene tkanine ne prepuščajo svetlobe. Primerne so za zatemnitev prostorov, kot so spalnice, otroške sobe, projekcijski prostori… zatemnitvene tkanine so visoko izolativne, zunanja stran je bela oziroma prevlečena z odbojnim slojem.

 

Poleg klasičnih, so na voljo tudi nove elegantne kovinske ročke.

PVC ročka

ALU ročka Design

     
 

Bonitetna ocena

Vse pravice pridržane © 1980 - 2020 SM SENČILA d.o.o.

Postavitev in gostovanje: Prolog d.o.o., Logatec | 1990 - 2020