Spremljajte nas na Facebook-u Pošljite nam povpraševanje na info@sm-sencila.com
Domov: SM Senčila za vsako okno Domov     Podjetje     Kontakt     Lokacija podjetja     Povpraševanje     

IZDELAVA IN MONTAŽA SENČIL PO MERI

SM SENČILA d.o.o.     Pod Grintovcem 2e, 1370 LOGATEC
 

Pokličite 01 754 3672
041 69 13 23
info@sm-sencila.com

Odpiralni čas za stranke:
pon – čet 8:00-17:00, pet 8:00-13:00

NOTRANJA SENčILA

ZUNANJA SENčILA

VSE O SENčILIH

Plise zavese

Satovje

Rolo

Duo Rolo

Panelne zavese

Lamelne zavese

Notranje žaluzije

Lesene žaluzije

Leseni rolo

     

Domov    Notranja senčila    Plise zavese

Plise zavese

Plise senčila so idealna za zastiranje vseh vrst steklenih površin. Po meri izdelano plise senčilo ni le dekoracija vašemu interierju, ampak tudi funkcionalna rešitev za prekrivanje vseh oken, tudi nepravilnih oblik ter zimskih vrtov. Sistemi so izpopolnjeni, tkanine pa vzdržljive, antistatično impregnirane in izolativne.
 

Prilagojeni sistemi

Najbolj priljubljen je plise, ki se s pomočjo ročke pomika po stekleni površini. Vrvice služijo kot vodila, senčilo vedno ostane tik ob steklu, tudi ko okensko krilo nagibamo in odpiramo. Stekleno površino lahko zastiramo od zgoraj navzdol ali od spodaj navzgor, dvostranski sistem pa omogoča pomikanje pliseja z obeh strani.

Zaščita s plise zavesami!

Velike steklene površine zaščitimo pred žarčenjem in vročino.

Dekoracija

Dekorativno noto dosežemo z namestitvijo senčila na vsako stekleno enoto posebej, ki poudari obliko in namembnost posameznih enot. Okenska površina je vedno osvetljena z naravno svetlobo, zato je pomembno, da je izbrana tkanina primeren dekorativni element.

 

Povezave

 

   Skica izmere in montaža

   Barvna paleta

   Navodila za pranje

   OBLIKE

,

Strešni sistemi

Sistema DF in PL sta primerna za nagnjena in horizontalno ležeča okna. Senčila so ojačana s plastificirano pletenico, ki preprečuje povešanje tkanine in omogoča, da plise vedno teče ob stekleni površini.

 

Vzdrževanje

Vse tkanine so antistatično impregnirane. To pomeni, da pranje ni potrebno, saj se prah in umazanija ne usedata na tkanino. Pa vendar je tudi to senčilo mogoče očistiti tako, da plise enostavno snamemo, ga potopimo v blago milnico, speremo in ga namestimo nazaj na okno. Senčilo posušimo v zloženem stanju. Ko je tkanina suha, razpremo.

 

Tkanine

Plisirana tkanina je sestavni del senčila. Poliesterni materiali imajo odlične karakteristike, kot so antistatičnost, visoka refleksija, izolacija, zaščita pred umazanijo in vlago, enostavno čiščenje. 

Polprosojne tkanine so primerne za zastiranje vseh vrst steklenih površin. Čez dan v prostor prepuščajo svetlobo, zvečer ščitijo pred pogledi z ulice. Na voljo je veliko barvnih odtenkov. Posebno atraktivni so vzorci vedno novih vzorčastih tkanin. Izolativne Perlmutt® tkanine so primerne za okna, ki so izpostavljena direktnemu žarčenju. Ravno tako polprosojne so po zunanji strani dodatno prevlečene z odbojnim slojem, ki zmanjšuje bleščanje in povečuje izolativnost. Zatemnitvene tkanine ne prepuščajo svetlobe. Primerne so za zatemnitev prostorov, kot so spalnice, otroške sobe, projekcijski prostori… zatemnitvene tkanine so visoko izolativne, zunanja stran je bela oziroma prevlečena z odbojnim slojem.

 

Poleg klasičnih, so na voljo tudi nove elegantne kovinske ročke.

PVC ročka

ALU ročka Design

     
 

Bonitetna ocena

© 1980 - 2021 | Vse pravice pridržane SM SENČILA d.o.o. | Že 41 let z vami

Postavitev in gostovanje: Prolog d.o.o., Logatec | 1990 - 2021
Spletna stran brez sejnih piškotov (Session Cookies) ne more delovati pravilno.
Več o tem si lahko preberete na naslednji povezavi www.allaboutcookies.org.
Drugih dodatkov stran nima.